Evenimente

PRIMUL DVB-T2 PRIVAT, LANSAT DE SC TVSAT 2002

Eveniment de excepție la Buzău. Societatea TV Sat 2002 a lansat oficial primul DVB-T2 privat din Romania. Cu ajutorul acestui multiplex regional toti buzoienii vor putea recepționa din toamnă cel puţin 16 programe TV româneşti, doar cu un receptor digital si o antena TV. La eveniment au participat reprezentanţi ai Ministerului Comunicaţiilor si Societăţii Informaţionale, Societatii Naţionale de Radiocomunicaţii „Radiocom”, oficialități locale, dar si directori ai unor trusturi TV.

Detalii >

A DOUA EDITIE ACER

Firmele de cablu din tara continua lupta cu provocarile pietei. Au dovedit-o la Breaza, in cadrul celei de-a doua editii a Conventiei de Comunicatii Electronice din Romania.

Detalii >

DOCUMENTARUL DESPRE STELA DUTA, LA CINEMA DACIA

La Cinematograful Dacia din Buzău a avut loc premiera filmului documentar „Roboţelul de aur”, realizat de tinerii regizori Radu Mocanu și Mihai Dragolea. Este povestea buzoiencei Stela Duță, multiplă campioană europeană la box, de la copilăria ei în orefelinat și până la marile succese care au făcut-o celebră în toată lumea.

Detalii >

FILME UNICE LA BUZZ CEE

Peste 900 de filme s-au inscris la festivalul Internațional de Film, BUZZ CEE, care a vut loc în luna mai 2016 la Buzău. Productiile provin din Polonia, România, Germania, Austria, Rusia, Republica Moldova, Bulgaria, Grecia şi din tarile fostei Iugoslavii. Iubitorii de film din Buzău dar și din țară vor avea șanșa unică să vizioneze producții de calitate care rareori ajung pe marile ecrane din România.

Detalii >

LANSARE DE GALĂ LA CINEMA DACIA

Cinema Dacia a găzduit lansarea la Buzău a filmului românesc „Lumea e a mea”. Regizorul și actorii acestei producții au fost prezenți la eveniment. Filmul fost premiat déjà la mai multe festivalrui de gen.

Detalii >

TV SAT 2002, ÎN TOPUL NAȚIONAL AL FIRMELOR

Societatea „TV Sat 2002” a fost premiată la Gala Topul Național al Firmelor, eveniment ajuns la cea de-a 22-a ediție și organizat de Camera de Comerț și Industrie a României. Firma care are în portofoliu televiziunile TV SudEst și TVSat, a ocupat locul 2, la nivel național, la categoria Servicii, Întreprinderi mici, domeniul de activitate „Activități de difuzare a programelor de televiziune”.

Detalii >