CSR

BLOOGERUL ZOLTY, SPRIJINIT DE GRUP MEDIA TVSAT

Reuşeşte să trăiască frumos şi chiar să îi ajute pe alţii, chiar dacă este ţintuit într-un scun cu rotile. Este povestea lui Petru Zoltan EGYED, sau Zolty, cum îi zic prietenii, unul dintre cei mai activi bloggeri din România. Deşi suferă de distrofie musculară congenitală şi scrie pe blog doar cu un deget, pentru că boala nu-i permite mai mult, Zolty nu se fereşte să îi ajute pe alţii. El a iniţiat o campanie on-line prin care doreşte să dăruiască vechiul său scaun cu rotile cuiva care are nevoie de el. Grup Media TVSat i-a sărit în ajutor în cadrul campaniei “Învaţă să dăruieşti!”.

Detalii >

50 de pachete cu cadouri pentru cei mici din glodeanu siliștea

Bucurie mare pentru 50 de copii din satul Carligul Mare din Glodeanu Silistea. Mos Craciun a venit la ei mai devreme cu desaga plina de cadouri. Darurile oferite celor mici au fost stranse in cadrul campaniei “Doneaza o jucarie pentru un copil” initiata de TV Sat in cadrul emisiunii “Pestisorul de aur”.

Detalii >

CADOURI PENTRU COPIII SĂRMANI, DE PAȘTI

Zeci de copii din Buzău vor avea un Paște de neuitat. In cadrul campaniei „Învaţă să dăruieşti”, derulată de Grup Media TVSat, zeci de familii cu mulţi copii vor primi chiar inainte de sarbatori fel de fel de cadouri. Darurile au fost strânse de copiii de la Școala gimnazială din Cislău si vor fi oferite de prezentatoarea emisunii “Peştişorul de aur”, Karina Bechir.

Detalii >

CAMPANIE UMANITARĂ LA POGOANELE

Iarna este grea pentru oricine insa pentru cei fara adapost este un adevarat cosmar. Un astfel de chin il indura si cei 4 membri ai unei familii din localitatea buzoiana Pogoanele. In toamna, casa lor, ridicată cu mult efort, a ars în urma unui incendiu. Norocul a facut ca in momentul dezastrului in imobil sa nu fie decat proprietarul, sotia si copiii fiind plecati la rude. Focul a mistuit totul, lasand in urma doar peretii arsi si o imagine dezolanta. In cadrul campaniei umanitare “Invata sa daruiesti!” TVSud-Est si angajatii unei societati de mobila din Ramnicu Sarat au facut familiei din Pogoanele in prag de sarbatori un dar nesperat: mobila pentru dormitor si sufragerie.

Detalii >

CRĂCIUN DE NEUITAT

Zeci de copii din Buzău au avut un Crăciun de neuitat prin campania „Învaţă să dăruieşti”, derulată de Grupul Media TV Sat. Prezentatoarea emisunii “Peştişorul de aur”, Karina Bechir, însoţită de echipa TVSudEst, a mers cu jucării, dulciuri, alimente si mobilier la zeci de familii cu mulţi copii din judeţul Buzău. Cadourile au fost strânse de copiii care au participat la emisiunea „Peştişorul de aur”, de la TVSudEst.

Detalii >

DARURI DE LA COPII

Prin campania „Învață să dăruiești”, derulată de Grupul Media TV Sat, zeci de copii din Buzău vor avea un Crăciun mai frumos. Ieri, Karina Bechir, prezentatoarea emisunii Peștișorul de aur”, însoțită de echipa TV Sud Est, a mers cu jucării și dulciuri la șapte familii cu mulți copii din județul Buzău. Jucăriile, hăinuțele și dulciurile dăruite au fost strânse de copiii care participă la emsiunea Peștișorul de aur, de la TV Sud Est.

Detalii >

,,Doneaza pentru Valentin!

,,Doneaza pentru Valentin! ” Este numele campaniei umanitare, susţinută de TvSudEst şi demarată la Rm. Sarat, cu scopul de a strange suma necesara pentru salvarea vietii unui tanar de 21 de ani, din localitatea buzoiana Ramnicelu. In numai cateva zile de la debutul campaniei umanitare, voluntarii din Rm Sărat au strans jumatate din suma necesara pentru operaţia lui Valentin.

Detalii >

IN SPRIJINUL OAMENILOR LA TOPLICENI

Puhoaiele s-au retras in comuna buzoiana Topliceni dar in urma au ramas dramele oamenilor. In satul Dedulesti satenii nu mai au cuvinte sa-si planga suferinta. Multi dintre ei si-au pierdut agoniseala de-o viata si dorm pe unde apuca. Pentru a veni in sprijinul lor, Grupul Media Tv Sat a initiat o actiune de strangere de ajutoare in cadrul campaniei „Invata sa daruiesti!”

Detalii >

TU POŢI FI MOŞ CRĂCIUNUL LOR!

Sunt copiii pe care viata nu i-a rasfatat mai deloc, insa tot cred in Mos Craciun. Chiar daca fac parte din familii nevoiase, cei mici ii cer Mosului sa treaca si pe la ei si sa le aduca dulciuri si jucarii. Alatura-te si tu campaniei ,,Tu poti fi Mos Craciunul lor”, demarate de TVSudEst, si doneaza daruri pentru acesti copii.

Detalii >

TV SAT a adus lumină în casa unei familii nevoiașe din Cândești

Nu au avut niciodată curent electric, însă din această săptămână, casa le-a fost luminată. Este vorba de familia Șerban, din localitatea buzoiană Cândești, o familie care trece prin greutăți foarte mari din cauza sărăciei.

Detalii >