CineSat

Cinema 3D

TVSat asigură la momentul actual proiecţia celor mai noi capodopere cinematografice atât internaţionale,cât şi româneşti la standarde 3D şi în condiţii de sunet de înaltă calitate pentru a satisface şi cele mai exigente pretenţii ale cinefililor din mai multe judeţe. Cu investiţii majore au fost modernizate cinematografe la Buzău și Sibiu, iar în decembrie 2015, TVSat a inaugurat cinematograful de la Galaţi în incinta Sălii de Cultură a Sindicatelor.

De remarcat că la Galaţi cinematograful Grupului Media TVSat este singurul operaţional, asigurându-se astfel și o necesitatea iubitorilor celei de-a şaptea arte de a urmări marii actori în sălile din oraşele lor.

Toate cinematografele au sistem de proiecţie 3D, sistem de sunet de înaltă calitate şi beneficiază de tot confortul pentru a se viziona cu plăcere filmele apărute recent pe piaţă. În toate  locaţiile, zilnic se difuzează mai multe proiecţii, iar în weekend rulează inclusive filme de animaţie pentru cei mici.

Toată reţeaua beneficiază de o promovare corespunzătoare în ceea ce priveşte programarea filmelor, cu menţiunea clară a zilelor, orelor şi cu posibilitatea de rezervare de locuri în anumite cazuri.